onsdag, oktober 09, 2013

Gårdagens Höstmys i Kalmar Folkets park!

Många kom till Folkets Park för att vara med och mysa en kväll i oktober till förmån för Världens Barn.

Stolarna räckte som ni ser inte riktigt till :-)
Gårdagskvällens Höstmys blev precis så mysigt som vi önskade, med strålande insatser av alla medverkande och varm och glad stämning! Här kommer några bilder från evenemanget som Aktiv Fritid arrangerade. Hur mycket pengar som hamnade i bössorna till Världens Barn vet jag inte än, men jag hoppas få veta det så småningom. Stort tack till alla som på olika sätt bidrog till en lyckad kväll! Och tack till Marie Näär som förtjänstfullt och flitigt tog bilderna med min lilla rosa kamera!
Helena Juneberg är verkligen "The girl with golden hair" i den här soloinsatsen. Kören Vox Communis, eller alltså delar av den stora kören, syns i bakgrunden.

Monica Bengtsson Steen organiserade insamlingen och fikat tillsammans med kollegerna i Världens Barn-kommittén. Här berättar hon om vilka insatser som de insamlade medlen kan gå till.

Lage Olsson leder Badrumskören, en kör som funnits i 20 år och som tänker fortsätta minst lika länge till ;-)

Lars W Andersson, fd chef på Kalmar Slott, berättade en alldeles lagom blodig historia från slottets förflutna. Lärorikt, kul och alldeles alldeles perfekt för en kväll som denna!

Marianne Fransson, denna härliga dam som leder PRO-kören, berättar att PRO i Kalmar har funnits i 70 år i år, och PRO-kören i 50 år. Respekt!

"När man blir pensionär" med häftiga PRO-kören. De skapade minst lika mycket sväng som Beatles i sin version.

Mina starka goa grabbar i Vox Communis hjälpte till att leda allsången i "Flickor bak i bilen".

"Gabriellas sång" med Emelie Uggla Waldenström som solist. Med Christer Svensson, som spelade piano både till oss i Vox Communis och till alla allsångerna, så skapade vi magi som steg upp till den himmel som Gabriella söker efter. Himmelskt!

Och så här roligt har Lage och jag när vi gör trevliga saker ihop med körerna :-)

Vi har till och med gett upphov till en särskild sorts kola :-) Tack goa sångare i Vox Communis för den höstpresenten!
UPPDATERING: Den insamlade summan uppgick till 12 253 kronor, en summa som går DIREKT till Världens Barn. Varmt tack till alla som bidrog! 

Inga kommentarer: