lördag, mars 25, 2006

Nej då, inga större problem

Så har då födelsedag och födelsedagsfest passerat. Allt fungerade bra, mest tack vare Pierres goda kunskaper i matlagningskonsten. Dottern blev nöjd med presenter (mest i form av kontanter vilka delvis omsattes direkt i ett par svart-grå-vitrutiga Converse för 600 pix. Hutlöst!).

Det har varit tyst på bloggen ett tag. Dels beror det på ett datorhaveri på jobbet (måste fixa en ny dator som inte är remdriven), dels på arrangemang kring dotterns firande. Idag har det dock främst varit tyst pga sömn. Har lyckats dra på mig en infektion mitt i allt och går på antibiotika. Det betyder sömn i tid och otid, t ex nästan fyra timmar i eftermiddags. Nåväl, det gör väl att det hela ger med sig snabbare. Jag måste vara igång och spela i kyrkan i morgon förmiddag, så längre än så kan jag inte ligga.

Fullmäktige på måndag kräver också såväl närvaro som jobb. Jag har nämligen fått en interpellation från barbapapa-partiet om fritidsgårdarna i kommunen. Visst vet jag hur jag ska svara,men problemet är att jag redan HAR svarat i otaliga diskussioner redan, och det har inte hjälpt. Det finns inget som säger att det går bättre på måndag kväll. Antingen är jag både dum, otydlig och fullständigt opedagogisk, eller så är det nåt annat som är fel. Suck.

Nej, nu väntar sängen, trots att jag egentligen skulle vilja se på konståkningen. Varför lägger man tre timmars konståkning i sträck, och det just när jag råkar vara sjuk och trött??

Fast, i det stora hela så är det väl inga större problem egentligen. Jag sover på saken. God natt.

4 kommentarer:

tomasrj sa...

1. Converse har jag goda erfarenheter av! Ibland måste man lägga Das Kapital åt sidan...

2. Jag har ju träffat din jobbdator och kan väl säga att "det låg i luften" att livet var inne i slutskedet, eller kanske till och med på övertid...

3. Tre timmar konståkning låter inget kul. Bättre med snooker eller tennis eller boxning, tycker jag! Eller varför inte curling? Det är fin konst!

Birgitta Axelsson Edström sa...

Kollegan Peter har gjort ett mirakel med den här gamla burken och lyckats få liv i den igen! Måhända är även övertiden snart passerad, men den fungerar i alla fall. Ett tag till. Hoppas jag...

Curling är kul! Liberalen därhemma säger, dock med lite obegripliga ryckningar i ena ögat samtidigt, att anledningen till att vårt damlag är så framgångsrikt är "att tjejer är så duktiga på att sopa". Suck, vad säger man? Jo, det finns anledning att bedriva lite feministisk politik i praktiken hemmavid. Gissa om jag har börjat?? ;-)

tomasrj sa...

Har ni ingen curlinghall som du kan skicka iväg honom till. Han kan väl öva lite hemma först ;-)

Birgitta Axelsson Edström sa...

Vi saknar curlinghall, men nu när vi ska bygga nya ishallar så måste vi se till att lämna ytor för curling! Jag håller med dig, det är stor konst! Och dessutom är ju Sverige både världsmästare och olympiska mästare, så visst finns det intresse.

Duger det att öva med dammsugare tror du? Kvast inomhus känns lite stenålders.....
;-)