måndag, mars 06, 2006

Mötas och skiljas...

Har startat arbetsveckan med en hel dag full med möten, från majoritetsträff på morgonen till kommunstyrelse på eftermiddagen. Det var Kjell Henrikssons sista KS som ordförande. Han var märkbart rörd av stundens allvar. Det är honom väl unt att kunna ägna mer tid åt barnbarnen och båten. Nu lämnar han ordförandeklubban till Johan Persson. Det ska bli spännande att följa utvecklingen framöver!

Man fattade en hel del beslut idag. Hoppas att man fattade alla, och att alla fattade eller hur man nu ska säga. Jag har i alla fall förlorat min förvaltningschef på Kultur och fritid efter dagens sammanträde. Han kommer inom kort att övergå till en tjänst som verksamhetsutvecklare med anledning av de kommande stora idrottsinvesteringarna. Han kommer att göra ett bra jobb där, men han lämnar ett stort tomrum på förvaltningen. Och vi måste hitta en ny förvaltningschef snabbt. Lite tungt är det.

Inte nog med det. Min andra förvaltningschef (på Barn- och ungdomsförvaltningen där jag är andre vice ordförande) slutar också. Det fick jag veta i helgen. Alltså förlorar jag två chefer på en gång. Tja, sånt händer. Eller ska jag lyssna på mina partikamrater som menar att jag borde dra vissa slutsatser av att förvaltningscheferna slutar på de förvaltningar där jag finns? Är jag så jobbig? Jag hade mina funderingar medan jag promenerade hemåt i eftermiddags..... Mötas och skiljas lär vara livets gång.

Suck...... Det är tur att man har sin goa lilla familj i alla fall. Den betyder mer än mest! Och den tänker jag inte göra mig lika omöjlig i....

Inga kommentarer: