tisdag, juni 17, 2014

Dags att boka in årets julkonsert!

Visserligen är det midsommarvecka nu, men man kan inte vara för tidigt ute med viktig information!
Alltså: Boka in lördagen den 6 december i Kalmarsalen!
 
  


En känsla av ett andrum infinner sig. Lyset går ner och tonerna sätts vid pianot. Procession kommer igång från kören och en fantastisk melodi vid namn "Änglaljus" som beskriver, i ord och ton, vad julen handlar om.
Du är nu i ÄNGLALJUS 2014….

Det här är en folklig jultradition, med finstämdhet och tidlös elegans! Årets artister är Sofia Källgren, Johan Stengård och kalmarfödde John Kluge och vid flygeln tjänstgör Carina E Nilsson. 600 personer är redan engagerade i produktionen Änglaljus 2014, och här i Kalmar kommer vår härliga kör Vox Communis att delta. Vi är så glada för att vi får den här chansen!

Julkonsertturnén omfattar 13 konsertorter från Malmö i syd till Piteå i norr och sträcker sig från slutet av november till strax efter Lucia. Vi kommer att få uppleva ett elegant och stämningsfullt konsertprogram. Tänk minnen från julotta som barn och kanske en och annan lite mer modern ton.

Visst känns det som om det är lång tid kvar till december och jul, men jag lovar: Det går snabbare än man anar! Åtminstone kommer det att kännas så för oss när vi står mitt i repetitionerna ;-) 

Hur som helst: Varmt välkomna!

Inga kommentarer: