tisdag, maj 10, 2016

Vi sjöng och samlade in!

PM om konserten i Köpingsvik:

De tre körerna Badrumskören, Gärdslösa Kammarkör och Vox Communis arrangerade den 20 april en konsert i Köpings kyrka på temat Om våren och kärleken. Intäkterna gick oavkortat till insamlingen för Världens Barn. När sammanräkningen är klar visar det sig att kvällen gav hela 15 000 kr!
- Vi är djupt tacksamma till alla medverkande och till alla som kom och lyssnade (och sjöng med!). Alla bidrog till en väldigt härlig kväll och till de goda intäkterna, säger de tre körledarna Lage Olsson, Ingegärd Cafourek och Birgitta Axelsson Edström samstämmigt. Vi vet att varenda krona kommer att göra nytta för barns framtid. Vi vill rikta ett särskilt tack till Köpings kyrka som hälsade oss välkomna och ställde sin vackra lokal till vårt förfogande och till INA Mode i Borgholm som hjälpte till med biljettförsäljningen. Vi önskar alla en härlig fortsättning på våren och en härlig sommar! Vem vet, kanske återkommer vi med fler arrangemang i liknande stil framöver, funderar de tre vidare. Det här gav nämligen mersmak!

PM om konserten i Lorensbergskyrkan:

De tre körerna Badrumskören, Gärdslösa Kammarkör och Vox Communis arrangerade den 27 april 
en konsert i Lorensbergskyrkan på temat Om våren och kärleken. Intäkterna från kvällen gick oavkortat till Kisima Mixed Secondary School, en skola i norra Kenya som drivs i syfte att skapa bättre förutsättningar för en hållbar framtid för Kenyas familjer. Två representanter från skolan, David Kariuki och Daniel Amunga, medverkade tillsammans med Ebbe Westergren med en presentation av skolan. När sammanräkningen av biljettintäkter och kollekt nu är klar visar det sig att den mycket välbesökta kvällen gav hela 25 000 kr!
-Vi är djupt tacksamma till alla medverkande och till alla som kom och lyssnade (och sjöng med!). Alla bidrog till en väldigt härlig kväll och till de goda intäkterna, säger de tre körledarna Lage Olsson, Ingegärd Cafourek och Birgitta Axelsson Edström samstämmigt. Vi vet att varenda krona kommer att göra nytta. Vi vill rikta ett särskilt tack till Lorensbergskyrkan som hälsade oss varmt välkomna, hjälpte till med allt praktiskt och ställde sin vackra lokal till vårt förfogande och till Barometern som hjälpte till med biljettförsäljningen. Vi önskar alla en härlig fortsättning på våren och en härlig sommar! Vem vet, kanske återkommer vi med fler arrangemang i liknande stil framöver, funderar de tre vidare. Det här gav nämligen mersmak!


Summa summarum: Vi hade alltså möjlighet att sjunga två kvällar och samlade in totalt 40 000 kronor till mycket behövande ändamål. LITE stolta är vi allt.... men framför allt väldigt tacksamma över möjligheten att få bidra!

ETT STORT TACK TILL ALLA 
SOM VAR MED OCH BIDROG!


Inga kommentarer: