onsdag, januari 21, 2015

Back on the road again

Det har varit osannolikt hektiska dagar nu ett dag. Det märks inte minst på min bloggfrånvaro. Med långhelgsfirande inklusive jul, nyår och trettonhelg med kära besök av släkt och vänner och sedan 50-årsfirande plus nedplockning av julen dagarna efteråt så kan man nog förstå att det blir fullt i kalendern. Lägg därtill en tentamen och en inlämningsuppgift i religionspsykologi, en kurs som har blivit skamligt försummad pga helger och födelsedag, plus tömning av svärföräldrarnas villa i Åtvidaberg så kanske det framstår ganska klart att tiden blir en aning knapp... Men det har samtidigt varit en härlig tid på många sätt! Och tentan, tja, den hoppas jag att jag lyckades kravla mig igenom i alla fall. Sedan har jag ett annat litet tacksamhetsämne också: Det är skönt att inte vara den som förknippas med bortflugen ideologi och gammalkommunistiska arbetssätt tillika attityder.

Igår startade vi vårterminens sångövningar med Vox Communis. Det var som vanligt en härlig vitamininjektion. Jag säger det igen: Har du inte prövat körsång någon gång i livet förut så har du en härlig erfarenhet framför dig. Ta chansen till en högre livskvalitet! Dessutom finns det fortfarande platser, om än få, på vårens nybörjarkurs i Våga låta, onsdagar kl 1945-2115, start 28 januari. Kontakta studieförbundet Vuxenskolan :-)

Nu ska jag inte fortsätta i samma gamla dåliga hjulspår som med religionspsykologin utan se till att hålla takten med vårens kurser även om jag redan har missat två och en halv dag på grund av röjningen i Östergötland i måndags, diverse egna kontakter med sjukvården igår och vårdplanering för mamma idag. Nu är i alla fall grundnivån avklarad (hoppas jag, det hänger ju på tentan i fredags förstås) så det blir påbyggnadskurser som gäller. Det ska bli kul! Hoppas jag.... Men först lite lunch, och kanske lite kaffe... Och några andetag mellan varven och sidorna...

Inga kommentarer: