fredag, september 05, 2014

Jag fick ett mail...

Jag fick just ett mail från signaturen AH G med e-postadress "vi.ses.snart.igen@gmail.com". Jag delar det gärna med fler. Avsändaren, som ju alltså inte vågar stå för vad han skriver, verkar ha det ganska jobbigt. Allvarligt talat, vad tycker ni om nivån på detta? Och bör jag vidta några åtgärder?

Vad får man om man blandar en religiös kommunist med en ninjafeminist? Jo, en korkskalle! Eller är det tvärtom...?
Det är ju sorgligt att se att någon (ÖVERHUVUDTAGET NÅGON) låter sig påverkas av katastrofen Gudrun ens EN (1) gång trots att hon gör bort sig (för att uttrycka det milt) gång på gång på gång... Och nu har du lyckats med den bedriften två gånger! Bra jobbat!
Inte nog med att hon har det ofattbara dåliga omdömet att uppträda asberusad offentligt och pissa ner en biograffoajé, du menar att hon inte ens kan stava till varken gubbvälde eller haremsdamer (vad fan dom nu har med nånting att göra?). Men en sak kan hon stava till och det är taliban! Alltid nåt......
Vet du va', Birgitta? En gång, för länge sen nu, tyckte jag att du hade ganska vettiga åsikter - trots att du då var religiös och kommunist. Men nu...
Det var ju tydligen bara en fasad du då försökte visa upp, men när fasaden krackelerade kikade korkskallen ut!
Kommunist? Tja, det är ju faktiskt, och trots alla utrotningsförsök dom lyckats åstadkomma under historien, lika tillåtet att va' som alla dom du inte gillar eller tycker ska få finnas. Jämfört med dom är ju SD rena rama korgossarna! Ja, förresten, det kanske inte är rättvist att jämföra dom med kristna pga alla inkvisitioner och korståg genom tiderna?! Men kristendomen vet du ju också allt om, eller hur?
Ninjafeminist?! Ja men för helvete arma sate! Hur barnslig är det tillåtet att va' och samtidigt ha mage att kräva att bli tagen på allvar?! Det är ju inte bara korkat - det är ju dumt på riktigt!!! Det är så dumt att det t.o.m. dumförklarar er själva!
Fi?! Fi som i Fittstimmet... Ja, mer respekt än så förtjänar dom/ni inte... Varför? Jo, genom att skylla all "jävelskap" som drabbar kvinnor (barnafödande, missade chefsjobb å sån skit...) på talibanerna... jag menar männen... så inkompetentförklarar ni ju er själva eftersom ni kräver att männen frivilligt ska upplåta platserna ni på egen hand inte klarar av att skaffa!!! Alltså; kvinnoföraktet finns hos feministerna! Sug på den! (beklagar ordvalet... INTE)
Varför bryr jag mig? Jag kunde bara inte låta bli för jag inbillar mig att du faktiskt inte skämtar...
Det goda detta för med sig är ju att jag slipper i fortsättningen för det kommer bli riktigt jävla tyst om och omkring dig fr.o.m nu!
S(t)imma lugnt! Än regerar drulen!

Inga kommentarer: