tisdag, augusti 01, 2006

Valtider är svettider!

Lunchen blev förstörd av getingar. Kalmar FF förlorade. Vi fick vänta nästan två timmar på att få in middagsmaten. Goe liberalens cykelkedja hoppade av på vägen hem. Som sagt, vi glömmer gårdagen.

Idag har vi fått hem partiets stora valutskick med en leende Lasse Ohly på utsidan. Kul! Mindre kul var det att bära upp alltihop till expeditionen. 30 000 ex utan förpackningar plus valsedlar och flygblad. Svetten bokstavligen rann. Vem har nånsin sagt att politiker bara sitter på ändan??? I valtider stämmer det INTE. Hade man varit mer lik Anita Ekberg hade man badat i Larmtorgets fontän. Nu blev det en lunchtur hemåt till den egna duschen istället. Skönt. Nu återstår bara att sätta ihop själva försändelserna. Var fjärde år, samma modell, lika enahanda. Tur det inte är oftare.

Idag började dagen med lokalorganets betygssättning av partiledarna vid Klintagårdsmötena. Jag ska inte säga för mycket, men det var väl ingen direkt god början på dagen. För att se det positiva: Det är tur att valet avgörs på grundval av politik och sakfrågor och inte på tidningars bedömning av partiledares fotarbete och engagemang.

Eller? Jag blir svettig av tanken på att det kanske måhända ändå kan handla om helt andra saker, kanske om någon skitsak i valrörelsens slutskede. Huvaligen.

7 kommentarer:

Nicke Grozdanovski sa...

Hav förtröstan, tänk va alla blir glada när Lasse Ohly och vänsterpartiet dimper ner i brevlådan eller inkastet :-) då kommer alla rösta på oss

Birgitta Axelsson Edström sa...

Ja, man måste ju vara optimist! Och dessutom är han ovanligt söt på foldern tycker jag ;-)

Nicke Grozdanovski sa...

säg de inte högt så att liberalen hör de bara ;-)

Birgitta Axelsson Edström sa...

Ingen fara. Han vet att han tävlar i en helt annan klass! ;-)

Pierre Edström sa...

I vilken klass då? Borgarklassen :-p

Pierre Edström sa...

Vadå tävlar förresten? Trodde att jag redan vunnit ju ;-)

Puss

Birgitta Axelsson Edström sa...

Jag tror att du förstår metaforen, liberalen där. Förresten trodde jag att du gillade konkurrens...?
;-)
Puss på dig.