fredag, augusti 11, 2006

Röror och rörelser

Förberedelser och valarbete blandas i en salig röra just nu. Forne högerledaren Carl Bildt talade om den förskräckliga rödgröna röran. Jag tycker tvärtemot honom att röror är kul och stimulerande. Jag har en fot i varje röra, den ena rödgrön och den andra rödblå. Och jag stormtrivs!

Något som man också kan sätta fötterna i är avfall från lösspringande hundar. Fy farao vad äckligt det är! Det första jag såg när jag gläntade på persiennen hemma i sovrummet i morse var en av husets hundar som i godan ro satt och gjorde sina behov på gräsmattan utanför fönstret. Det är ju helt ok i och för sig. Hundar måste ju få finnas de också, men varför kan inte matte eller husse se till att plocka upp efter sitt lilla gosedjur? Eller tycker de att det är roligt att folk drar in hundbajs i sina lägenheter? Och snälla rara hundägare, håll hunden kopplad i tättbebyggt område! Jag är så himla trött på att dels vara tvungen att slänga igen ytterdörren för att förhindra hundbesök, dels se människor ute bli livrädda för en främmande skenande hund. Alla känner inte era hundar. Tänk på det.

Så, nu har jag gnällt färdigt för stunden. Det är dags att gå från röror till rörelse, närmare bestämt valrörelse. Genom att plocka ihop valutskicket kan vi jobba för ett bättre Sverige. 15101, 15102, 15103, 15104 kuvert klara.....

Inga kommentarer: