onsdag, maj 02, 2012

En mellandag

Idag har varit en mötesdag. Tre inplanerade möten delade upp dagen i tre tårtbitar. Däremellan hann jag städa undan allt material från gårdagens första maj-arrangemang, ta en snabblunch (säsongspremiär utomhus på Subways uteservering), anmäla nya medlemmar, fixa till nya hemsidan samt kolla in de mail som behövde åtgärdas. Just nu har vi ockuperat tvättstugan och det betyder att sysselsättning för kvällen också är ordnad. Strykhögen ska anfallas med stor kraft! Inte för att det är roligt att stryka, men fördelen är att man känner att man gör något praktiskt och det blir trots allt en välbehövlig påfyllning i garderoberna när man får hänga tillbaks de tidigare solkiga paltorna i rent och slätt skick :-)

Vilket väder vi har haft idag! Solen har skinit från en klarblå himmel och det har nästan inte blåst alls. Det var en ren fröjd att cykla idag! Och så kom jag bara ungefär en halv minut för sent till kommunstyrelsemötet i morse, knappt svettig ens en gång. Det började kl 0800. Sådana tidiga möten borde förbjudas ;-) Hemvägen gick också lätt att cykla, fast av helt andra skäl. Och nu är det en kväll hemmavid som väntar, lugnt och skönt och med tvättstugan och strykbrädan som enda störningsmoment. I morgon väntar nya möten, men dem tar vi itu med då. Var dag har nog av sin egen plåga, som Skriften lär säga ;-)

Hur som helst, det känns som en typisk mellandag idag. Stordåden har uteblivit, men jag har väl inte gjort några direkta pladask heller. Å andra sidan är inte dagen slut riktigt än..... och en mellandag har sannerligen också sina poänger :-)






Inga kommentarer: