tisdag, januari 18, 2011

Funderingar medan hemsidan ligger nere

Idag hade jag tänkt att lägga tiden på att fixa till vår hemsida. Det är ju många nyheter som ska in där efter ett valår, flera nya företrädare ska presentera sig och uppdragen har omfördelats. Tyvärr får jag inget gjort där just nu. Det går nämligen av okänd anledning inte att ta sig in på hemsidan. Då får jag göra nåt annat så länge. Det är ju inte så att det är brist på arbetsuppgifter, men alla är som sagt inte lika kul. Städning på partiexpeditionen är till exempel absolut lågprioriterat. Dessutom var det jag som städade de senaste gångerna, så det kan inte vara min tur igen. I ärlighetens namn är det inte så himla stimulerande att använda dammsugare från medeltiden på mattor som pulveriseras så fort man rör dem.... Jag förstår att folk drar sig för att göra nåt, men det gäller i högsta grad även mig, så det så. Med lite modernare apparatur och bättre förutsättningar skulle tröskeln inte vara lika hög.

Apropå maskiner: I morse när vi åkte in till stan så hamnade vi i en liten rad med bilar som hade turen att ha en vägmaskin framför sig (vilken sorts marskin det nu var, det var i varje fall en lång arm där fram). Jösses, vad bråttom alla fick! Visst, det kanske var en och annan som skulle till tåget, men troligen långt ifrån alla. Hur som helst, den ena vansinnesomkörningen efter den andra kunde man bevittna från sin plats i kön. Jag antar att det svors en hel del i bilkupéerna över maskinen som hade mage att befinna sig på fel väg vid fel tidpunkt. Det roliga är att det inte alls är samma sak när man, speciellt män alltså, får möjlighet att provköra stora mäktiga maskiner själva. Då är det helt annat ljud i skällan. Vad är det med män och deras förhållande till stora maskiner egentligen???

Tja, det är ju en fråga man kan reflektera över när man har tid. Nu ska jag återgå till hemsidan och till bokslutet. Förhoppningsvis funkar det bättre nu. Annars får jag väl kapa en vägmaskin och köra ut och reta några bilister, för dammsugaren lockar inte alls ;-)

Inga kommentarer: