tisdag, april 15, 2008

Blandad dag

Idag finns det åtminstone tre orsaker att vara arg. ARRRRRRGGGGHHHH!!!!

  • Jag har precis lyssnat på Sveriges utbildningsminister, major Björklund. Det var hyperförenklade resonemang och billig retorik, precis som väntat. Å andra sidan, jag SKA inte tycka som han. Det vore ju ännu värre ;-)
  • En tidigare vänsterpartist i norra länet har blivit vald till ordförande för en ny sd-förening däruppe. Han hävdar att det inte är så stor skillnad mellan våra partier.... Jo, lille vän, det är en oerhört stor skillnad. Har du inte fattat det har du nog inte greppat nånting alls i den politiska världen.
  • Läktarbeteendet på Råsunda igår lämnade mycket i övrigt att önska. Först hävdar man att klackarna kan bete sig korrekt och att man vill bevara läktarkulturen, sen bevisar man för alla att det måste till betydligt strängare regler för att vi ska kunna fortsätta anordna fotbollsmatcher. Skäms på er! Ni förstör för alla andra som tycker att det är roligt med fotboll! Och förresten tycker jag att AIK skulle förlora poängen från igår... Laget har ett ansvar för sin klacks beteende.

Men KFF vann igår. Det var glädjande. Solen skiner. Det är faktiskt ganska skönt. Och ikväll har vi sångövning med Vox Communis. Det ser jag fram emot!

Så, livet är inte så tokigt i alla fall. :-)

3 kommentarer:

Grue sa...

"En tidigare vänsterpartist i norra länet har blivit vald till ordförande för en ny sd-förening däruppe. Han hävdar att det inte är så stor skillnad mellan våra partier.... Jo, lille vän, det är en oerhört stor skillnad. Har du inte fattat det har du nog inte greppat nånting alls i den politiska världen."

Lille vän? Vilken nedsättande syn du har på dina före detta partikamrater. Vad har du egentligen för människosyn, Birgitta Axelsson Edström?

Nils Apabo sa...

Att du ständigt ska va så himla arg lilla Strumpesnuttan och puttenutt. Fotbollshulliganer och afa står ju för precis samma sak. Anarki. Är det inte sånt du gillar och står bakom till 110%?

Birgitta Axelsson Edström sa...

Kommentarer med länkar raderas vilket jag tidigare har meddelat.