måndag, april 24, 2006

Regn hos mig....

"Regnet det bara öser ner..." och jag har införskaffat mig en regncape som ska hjälpa mig att cykelledes komma till kvällens fullmäktigemöte i någorlunda skick. Det finns roligare situationer än att sitta där som en dränkt råtta och försöka delta i debatten på ett seriöst sätt. Risken finns för att jag i det läget ser ut som jag är arg på allt och alla, och det vill jag ju inte... ;-) Mitt hopp står till denna oerhört fula regncape för 149 pix från Stadium. Må den göra sin plikt!

På kvällens program står revisionsrapporter, privata familjedaghem a la Barbamamma, pigdebatt a la högern och lite annat smått och gott. Jag tror kvällen blir lång. Det får gärna vara långa diskussioner, bara de kryddas med lite ideologi och självdistans. De två ingredienserna har vi ofta lite för lite av i våra kommunala sammanhang. Men var och en får försöka bidra på sitt sätt. Jag lovar att göra vad jag kan!

Men först måste jag ha lite kaffe. Liberalen är visst redan klar med sitt möte och kan ta en snabbfika med mig innan cykeln bär av mot Brofästet. Det är ingen hemlighet att fikakvaliteten under fullmäktiges sammanträden lämnar mycket i övrigt att önska. Alltså gäller samma princip som i folkhälsoarbetet, nämligen att förebygga problemen. Mot fiket!

Inga kommentarer: