söndag, april 09, 2006

London hägrar!

Väskorna packade, kylskåpet tömt på rester, äggen till färdmackorna är stekta och jag är slutkörd redan före semesterresan till London. Tvättmaskinen och strykjärnet har gått på högvarv och vi har hunnit med både födelsedagsfirande igår och idag samt en lååång nattvardsgudstjänst idag. Tåget ner till Kastrup går kl 0543 i morgon bitti. Vem kom på att lägga en avgång vid denna okristliga tidpunkt? Att gå upp kl 0400 är väl inget man direkt ser fram emot med glädje.... Fast iväg ska vi! Och det ska bli kul! När man väl sitter där på tåget alltså....

Fast lite roligare hade det varit om KFF hade kommit hem med tre fräscha poäng från Gävle. Nu blev det bara en enda liten pinne. Grattis i alla fall! En poäng och två gjorda mål är bättre än inget.

Nej, nu väntar duschen och sängen. Kalmar får klara sig utan familjen Axelsson-Edström i stilla veckan. Kanske är det bäst så. Även Kalmar behöver lite lugn. Vi brukar som bekant inte direkt bidra till stillheten, snarare tvärtom. Så njut nu, Kalmarbor! På långfredagens kväll är vi tillbaka!

Inga kommentarer: