tisdag, april 23, 2013

Mixade dagar

En dag av kontraster är till ända. Trevliga samtal, helt avbockad "Att göra"-lista och sångövning med bästa Vox Communis (något kaotisk, men rolig!) följdes av dagens gapskratt när jag såg postskörden innanför dörren och en förkrossande Bayern München-seger över ett sömnigt Barcelona som inte verkade ha vaknat. Det har i sanning varit en heldag!

På lördag den 4 maj är det VÅRSKRIKET på Kalmar Slott. Många körer, däribland vi i  Vox Communis, kommer att medverka i fyra timmars körsång i slottets kamrar, salar, gårdar och vrår. Missa inte det! Biljetter köper ni på Turistbyrån eller på Kalmar Slott. Dessförinnan kan man sjunga in våren på Värsnäs med oss och Friluftsfrämjandet på Valborgsmässoafton :)

Nu väntar sängen. I morgon är en annan dag, även den välfylld med möten, samtal och möten igen. Jag önskar alla en god natt, en dag fylld av kamp för rättvisa i morgon och ett ärligt uppsåt att göra världen bättre! Det kan sannerligen behövas! Som vi sjunger: Jag ser det i min fantasi: Vilken värld det ska bli!

Inga kommentarer: