söndag, september 30, 2012

Höstsöndag

Mycket talar för att Kalmar har ett lag i superettan nästa säsong. Efter IFK Kalmars 6-3-seger över Hovås/Billdal på Fredriksskans gröna gräsmatta tidigare idag så har de kopplat greppet. I nästa seriematch mot Kenty som ligger i botten av tabellen behövs en poäng för att säkra platsen. Det hoppas vi på!

Medan vi satt på huvudläktaren och följde dagens match på plats kunde vi samtidigt kasta ett öga mot 40-åringen Ölandsbron. Trafiken mot fastlandet stod stundtals så gott som still. Skördefesten verkar ha varit en publiksuccé även detta år :-) Själv gillar jag Öland bäst utanför de stora evenemangs- och turistperioderna. Då slipper man trängas med alla andra. Öland och den sällsamma miljön som stora alvaret ger gör sig bäst när man är nästan ensam. Är jag trist? Tja, kanske, men vill jag trängas med folk så väljer jag storstäder....

En ny arbetsvecka väntar med start i morgon. Det blir både dags- och kvällsjobb, så tiden lär flyga precis som den har gjort de senaste veckorna. Är det fler än jag som har lagt märke till att klockan och almanackan går snabbare än nånsin just denna höst? Mörkret sänker sig tidigare och tidigare på kvällarna och i morgon är det ju redan oktober.... Två månader kvar till första advent.... Och DET ljuset längtar jag till :-)

Ha en skön vecka alla!

Inga kommentarer: