söndag, augusti 12, 2012

Stadsfest 2012

En underbar Stadsfest har passerat. Det var lysande dagar, med glada människor och berikande upplevelser.  Speciellt skulle jag vilja framhålla Frankley Everlong som spelade på Biblanscenen, Räfven som spelade balkansprall på Sveaplan, Brolle och Nisse Hellberg som båda var på Stortorget och sist men inte minst Graveyard som gjorde avslutningen i sommarnatten nästan magisk. På bilden syns delar av publikhavet under Timoteijs spelning.

Det är en stor förmån att som kalmarbo få ta del av detta stora evenemang, med idrottsinslag som kanalsimning, massor av kultur runt om i stan och sjudande stadsliv, dessutom utan extra kostnader. Det är ett samarbete mellan Destination Kalmar, Kalmar kommun (kultur och fritid) och näringslivet och insatsen av kommunala pengar är minimal. Det hela är en mycket välsmakande anrättning med Åke Andersson som förste köksmästare. STORT TACK TILL ALLA INBLANDADE FÖR EN HÄRLIG HELG!

Att solen sken stora delar av helgen, och att Sverige dessutom tog sig till handbollsfinal i OS är rejäla bonusinslag :-) Nu tar arbetet vid på allvar, sommaren lider mot sitt slut... och nej, jag är inte ENBART ledsen över det :-) Nu kavlar man upp ärmarna och tar nya tag!

Inga kommentarer: