torsdag, maj 27, 2010

Stress i ESC-tider

Jag har så grisigt mycket att göra nu. Otroligt grisigt mycket att göra. Och mitt i alltihop var det stiftsfullmäktige igår hela dagen, så då blev det inget gjort hemmavid alls mer än gruppmötet på kvällen förstås. Jag skulle kunna bo på jobbet och ändå inte hinna med allt som ska göras. Det är alltså ingen idé att flytta dit. Det vill jag ju inte heller, i ärlighetens namn.

I morgon ska jag åka på mitt livs första partistyrelsemöte. Jag var duktig och printade ut alla papper för att kunna förbereda mig, men i den allmänna villervallan när jag skulle cykla hemåt, nåja jag skulle hämta biljetter också innan jag kunde trampa iväg och villervallan var mycket angenäm eftersom den bestod av ett helt gäng Ung Vänster-folk som sprang ut och in, så glömde jag precis alltihop på skrivbordet. Där ligger de nu och hånskrattar åt mig, handlingarna. De vet om att jag måste gå upp ännu tidigare i morgon bitti för att hinna med att springa upp och hämta dem innan tåget går kl 0500. De borde skämmas och flyga till mig istället.

Det blir alltså PS nu i dagarna två innan jag dyker upp i Kalmar igen lagom till ESC-finalen och den traditionella schlagerpizzan. Dottern har lovat att hämta mig så att vi säkert hinner med de nödvändiga ritualerna. Goe liberalen går på diet och får nog studera pizzan på avstånd medan han knaprar på en blomkålsbit eller dricker en välsmakande shake med citronsmak. Men fest ska det bli i alla fall, för är det ESC-final så är det. Hoppas nu att Lilla Anna tar sig vidare dit ikväll. Jag håller tummarna!

Och snälla ni, håll tummarna för mig i morgon bitti också. Just nu är jag så trött att jag kan somna stående, så hur i all världen ska det gå till att vakna kl 0330 i morgon bitti? Puh.

Inga kommentarer: