onsdag, februari 24, 2010

Ännu en lyckad kväll

Vilken kväll det blev! Först en helt sanslös upplevelse på Jenny Nyströmskolan (en fullsatt aula!) där Klimatvågen arrangerade, bl a med stöd av oss i Vänsterpartiet Kalmar, ett färgsprakande och tankeväckande event utifrån nordamerikanska indianers relgion, filosofi och livsstil. Dans, musik, sång och samtal med budskapet: Vårda naturen, Allt är möjligt, Ditt bidrag är betydelsefullt och Vi är alla viktiga. Tack Katrin Gunnarsson och Jan Nordström för att ni tog hit James Trosper och de andra. Jag kommer särskilt att komma ihåg det där med fönsterrutan. Är vi egentligen helt säkra på att det inte går att ta sig igenom den? Hmm.... Hoppet lever!

Sedan blev det OS-guld på herrarnas långa stafett. Så himla roligt! Speciellt roligt är det att Anders Södergren, som nästan har varit uträknad, än en gång gjorde en strålande insats. Grattis!

Det blev en lyckad kväll alltså och jag är lättare i hjärtat. Även gårdagskvällen var fylld av glädje när vi övade med Vox Communis. Jag säger det igen: Ni som inte prövat på att sjunga i kör, gör det! Det är en energidryck som är mycket mer effektiv än alla burkar med allsköns energikickar som finns att inhandla för dyra pengar på närmaste ICA-afffär.

Inga kommentarer: