torsdag, december 03, 2015

Efter Änglaljus

Då har vi genomfört årets Änglaljuskonsert i tisdags. Det gick bra! Det blev en härlig kväll! Men dagarna efter en sådan anspänning är väldigt mycket "dagarna efter"... Jisses vad trött man blir! Men det var det värt!
 
Tack till Christer och Åke för musikinsatser (vad skulle vi göra utan er?), till Pierre för Rudolfsolot (vad skulle tomten göra utan dig?) och till alla som tillsammans gjorde kvällen! Tack för all biljettförsäljning som min underbara kör Vox Communis har slitit med liksom Kalmar Biljettcentrum som ju både har servat oss och sålt på egen hand. Vi behövde ju inte känna oss ensamma där i Kalmarsalen! Det blev välfyllt. Tack alla som var där och lyssnade!

Det är en upplevelse att få framträda med proffs. John Kluge, Daniel Stenbaek, Gladys del Pilar och Py Bäckman är verkligen proffs! Vi i Vox Communis stod på tå och presterade långt över vad någon kunde kräva, och jag tror att vi tillsammans spred energi, glädje och entusiasm så att det flödade ordentligt. Efter konserten hade man en salig och glittrande blandning av ös, gung, förundran och julfrid i kroppen och i själen. Det kändes lite overkligt. Fick vi verkligen vara en del av allt detta? Fick vi verkligen sjunga Gabriellas sång med upphovskvinnan själv? Och O Helga Natt med mästertenoren John Kluge och Go tell it on the mountain med en sprittande Gladys del Pilar som tillsammans med Daniel Stenbaek på piano gjorde så att ingen kunde vare sig stå eller sitta still? TACK ALLA! Och tack till Barometern-OT som till och med gav oss en positiv recension!


Foto: Henrik Wennesund

Foto: Henrik Wennesund
Nu väntar julstök och almanackan är förutom jobb full med aktiviteter som har med de kommande helgerna att göra. Må er väg gå er till mötes och må vi alla fortsätta glittra! Det behövs i vår sargade värld. Mörkret kryper närmare så vi behöver allt ljus vi kan få. Tillsammans kan vi bryta mörkrets välde och ersätta det med ljusets!

Inga kommentarer: