torsdag, januari 28, 2010

Blandat blandat...

Det är en hel del på gång nu. Alldeles nyss besegrade Kroatien Danmark i handbolls-EM, mycket rättvist och med stort och mäktigt publikstöd. Kul! Sverige lyckades ju inte riktigt i den här turneringen. Vi väntar på vinter-OS son strax sätter igång, Där ser vi fram emot medaljer och andra framgångar! Förresten brukar OS bli en TV-fest oavsett svenska framgångar.

Apropå spänning: Kalmarsunds gymnasieförbund hade möte i eftermiddags. Ja, det var väl som vanligt. Det är mer spännande att titta på handboll på TV, men en och annan adrenalinkick får man i alla fall även om den inte för det mesta är av det positiva slaget.

Men det är tur att man får veta en himla massa annat av vikt tack vare vårt fantasiska informationsflöde :-) Jag vet t ex att George Clooney åt inlagda persikor till frukost igår, att Ockelbo får ekonomiskt stöd pga kronprinsessbröllopet som ortens store son i allra högsta grad är inblandad i och att Andreas Carlgren (c) efter den stora vargjakten vill importera vargar från öster. Man borde ge honom en inspelning av Vysotskijs "Vargjakten", eller kanske skulle den hellre ges till dem som höll i gevären.

Vilken värld vi lever i!

Inga kommentarer: