tisdag, januari 30, 2007

God natt....

Sov för länge i morse (igen!), bilen var igenisad, vägarna snorhala, undertecknad höll på att stå på huvudet minst åtta gånger på vandringarna på stadens gator och torg, fisförnäma fega anomyma kommentarer skrivs på bloggen, etc etc....


Vissa dagar skulle man bara vilja köra en omstart. :-(
God natt.

Men jag kan glädja mig åt en snart publicerad debattartikel i alla fall. Till slut. Och en gosig familj här hemma bestående av ett guldgryn till dotter och en go liberal som går och sjunger afrikainspirerad musik mellan hostattackerna.

God natt. Igen.

Sov gott.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Som välbetald politiker har man tydligen inga fasta arbetstider utan kan ta sovmorgon lite som det passar. Tänk om du jobbade inom sjukvården och du skulle byta av någon som fick stå och vänta på dig varje dag. Då skulle du inte vara speciellt omtyckt bland dina arbetskamrater.
För övrigt är det nog inte så många som är intresserde av "rödstrumpans" problem med snö och is.

Pierre Edström sa...

Varför i sjutton läser du den här bloggen då om allt är så ointressant? Vet för övrigt inte vilken bild du har av oss politiker. Välbetalda på vår nivå? Näe knappast. Några sovmorgnar existerar knappast däremot massor av jobb på kvällar och helger då andra får vara lediga. En och annan vardagsskildring här på bloggen ser jag inget fel i. Snarare tvärtom. Ibland måste även vi politiker visa att vi är människor. Tyvärr verkar många inte tro det.

Birgitta Axelsson Edström sa...

Var och en skriver precis vad man vill på sin blogg. Ingen är tvingad att läsa. Det är två ganska självklara självklarheter för de allra flesta.

Tack Pierre. För att vara liberal är du ovanligt klok. ;-)

Pierre Edström sa...

Vadå för att vara liberal?? :-P

Mats sa...

Det är bara att hålla med Pierre.
Är du så j**** korkad att du läser bloggen när du inte är intresserad.
Välbetalda politiker är lätt räknade. Ska man sen slå ut ersättningen i timmar så är det inte lika välbetalt längre.
Kar man ett jobb där det går att planera sin tid och passar mötestider finns det ingen anledning att ifrågasätta något. Speciellt när arbetet sköts på ett exemplariskt sätt.
Gnälla går bra men stå för det är värre.

Anonym sa...

Jag läser politiska bloggar för att jag hoppas få lite lokal politisk information men här tycks det mest handla om paret Axelsson o Edströms inbördes beundran.

För övrigt är jag så gammal att jag fick betyg redan första terminen i första klass och jag tror ingen har lidit av det.
Skolan är på väg åt fel håll och någon behöver få tillbaka den på vägen igen.

Anonym sa...

Vilket knäppt resonemang! Är det Mobergs fel då om du läser Utvandrarna och blir besviken för att det inte är en deckare?
Låt folk skriva vad de vill på sina bloggar och lär dig själv sålla istället. Det mår du nog bäst av själv. Nu verkar du ha det heljobbigt.
/Mia

Birgitta Axelsson Edström sa...

Ok, du anonyme tyckare, nu förstår jag att det hela är ett missförstånd från din sida. Är du ute efter lokalt politiskt skvaller finns nog bättre källor än den här bloggen. Den har inte syftet att sprida sådan information, vilket jag tror att de flesta läsare vet vid det här laget.