söndag, november 13, 2016

Fars Dag 2016

Vi fick en härlig helg i ett vintrigt och soligt Malmö med Emmy och Charlie. Det känns så gott att veta att de har det bra i sin fina lilla vindslägenhet och att de trivs med livet. Nu på eftermiddagen blev Pierre firad på Fars Dag av dotter, son, sonens sambo och det lilla barnbarnet Cornelis. Det var också mysigt!

Själv känner jag saknad. Jag försökte sätta rosor på pappas grav, men kylan gjorde det omöjligt. Vattnet har frusit. Istället gjorde vi i ordning på graven, rensade bort lite buketter som hade blivit frostskadade, borstade bort lite snö från dekorationerna som vi lade dit vid Allhelgonahelgen och tände ett nytt ljus i lyktan. Rosorna tog vi hem, utom en enda som jag lade vid den tända lyktan. Jag kan höra pappa säga: Ta hem blommorna och njut av dem där istället. Tack pappa.



Tack pappa för allt du gav mig, all omsorg, all kärlek, all hjälp och alla gånger du har ställt upp till mer än 100%. Jag saknar dig så att det gör ont men jag är så tacksam för att jag fick ha dig, världens bästa pappa. Jag hoppas att du inte fryser trots att det är så kallt. Jag tror att du har det varmt och skönt. Är det någon som är värd det så är det du.

Inga kommentarer: