fredag, juni 11, 2010

Avslutning i nämnden

Igår hade vi avslutning i kultur- och fritidsnämnden. Det var ett lugnt och roligt möte där alla beslut fattades i allra bästa enighet och samförstånd. Det var också nämndens ord- och frågerike vice ordförandes allra sista möte så vi avtackade honom enligt konstens alla regler med tal, sång och blommor. Eftersom vi befinner oss i examenstider och han går vidare till en chefstjänst på vårt gymnasieförbund i vars styrelse jag har en ersättarplats så framförde jag en specialvariant på Idas sommarvisa:

Du ska inte tro att det händer nåt
ifall inte du sätter fart
på förbundet och gör lite handlingar
Först då kan besluten ju tas
Där kan du ej föra debatterna
som leder till Hilmanssons NEJ
för där är det Du som ska svara
Kontrollfrågor kommer från mej!

Eftersom han har varit sammankallande i konstinköpsutskottet så har vi lånat ut ett av hans inköp till hans nya tjänsterum. Det är en skulptur som inte har hittat sin optimala placering förrän vi tänkte på just detta tjänsterum. Skulpuren är gjord av Karin Häll och heter Protection och kan således från och med i höst beskådas på Kalmarsunds gymnasieförbund.

Tack Joachim för gott samarbete i Kultur- och fritidsnämnden!

Glöm oss inte. Vi glömmer inte Dig :-)

2 kommentarer:

Unknown sa...

Var inte vårt rum optimalt?? Kerstin och Inga-Karin på biblioteket

Birgitta Axelsson Edström sa...

Självklart var ert rum optimalt, Kerstin och Inga-Karin, men nu stod den ju inte där utan helt ensam i den interna korridoren.... och det var långt ifrån vad huvudet förtjänade tyckte vi :-)