söndag, juli 19, 2009

Fredde på Fredde-dagen

Tidigare idag (jag inser att man bör skriva "igår" men dygnet har liksom flyttat på sig) var det dags för säsongens första allsvenska fotbollsmatch upplevd på plats för min del. Fredrik har namnsdag och Fredriksskans skulle få ett besök tänkte jag. Brommapojkarna stod på programmet.

Nåja, det var ett tag sedan sist. Nån gång i höstas var förra gången jag satt på läktaren och tittade på KFF för att vara mer exakt. Sedan dess har det kommit annat emellan. Mycket annat. Hur som helst, knappa 5000 plus vi två utgjorde publiken på ett varmt, molnigt och kvalmigt Fredriksskans och fick se BP ta ledningen redan efter ett par minuter. Sedan blev det tre mål för hemmalaget i andra halvlek och KFF kunde således plussa på med tre poäng och avancera i tabellen upp i toppen. Det var nog rättvist, men inte var det någon bländande eller underhållande fotboll som presterades från något av lagen som slet på den hala gräsmattan.

Men varför varför varför kan inte någon tala om för alla hur ett par fotbollsbyxor ska sitta??? Snälla snälla snälla snälla....!

Inga kommentarer: