måndag, mars 29, 2010

Helgpyssel

I helgen var det fullt upp. Dottern skulle fira sin 21-årsdag så vi hade middag och fika med hembakad tårta igår söndag. En stor del av tårtan finns kvar därhemma för den som skulle vara sugen på lite gott till kaffet! Lördagen gick åt till att handla, tvätta och stryka samt slå in alla presenterna. Inte ens när man är 21 vill man ju vara utan paket :-)

Naturligtvis firade vi Earth Hour i lördags kväll. Jag tror vi var ganska ensamma i vår lilla bostadsrättsförening om att göra det, men det kändes i alla fall rätt bra. Visst blir det mörkt och svart, men med stearinljus vinner men en hel del på mysfaktorsidan. Och så kan jag väl erkänna att TVn fick vara påslagen. Det var ju Män som hatar kvinnor kl 21 och det ville vi inte missa. I gengäld lät vi lamporna vara släckta en timme till :-)

Och sen kom då söndagen med tidsrånet. Ja ja, jag är nog tjatig. Det kan jag stå ut med att folk tycker, men jag känner faktiskt av den där timmen som man snor för mig. Jag kommer liksom inte i fatt riktigt. Det blir helt fel. Man får tillbaka timmen nån gång om ett halvår. Det är ju en klen tröst.

Eller så kan man kalla det Dagens I-landsproblem. Det kan jag bjuda på.

Inga kommentarer: