tisdag, april 03, 2007

Fullmåne och nakna rumpor i Stilla veckan

Nu är det fullmåne. Nej, jag är inte särskilt skrockfull och jag tror inte på sagor, men faktum är att jag så gott som alltid sover sämre när det är fullmåne. Är det månne varulven i mig som vaknar? Hur som helst, trött är jag. Men jag tror inte att jag har varit ute och ylat på nätterna. Inte än i alla fall. Liberalen hade förmodligen märkt nåt då, och han har inget sagt. Han kanske inte vågar... ;-)

Våra allsvenska fotbollsgrabbar visade visst rumporna i tv i söndags. Det missade jag. Av skriverierna att döma gjorde det nog ingenting. Jag brukar sålla ganska rejält i mitt tv-tittande, och även denna gång valde jag tydligen rätt.

Det är Stilla veckan nu. Det märks inte i det kommunala kalendariet. Här haglar mötestiderna och tiden framför den egna datorn och vid det egna skrivbordet har krympt till nästan ingenting. Det är lite tråkigt. Man måste hinna sitta ner och tänka ibland. Det rådet borde nog fler än jag ta på allvar. I luften hänger många frågor, exempelvis budget för 2008, ekonomin för 2007, idrottspaketet, kulturhuvudstadsansökan, parkeringshus på Kvarnholmen och investeringsbidrag till föreningsägda anläggningar. Dessutom har jag fullt upp i hjärnan med långfredagens musik i Vasakyrkan, Aktiv fritids körsångare och planeringen inför vår flytt i maj månad. Och det där är ändå inte allt som surrar just nu.

Vid närmare eftertanke så kanske det inte bara är mitt varulvsblod som ger mig sömnlöshet. Det kan möjligen vara en del annat också. ;-)

3 kommentarer:

tomasrj sa...

Apropå rumpan bar, så var det väl grabbarna i Svenskt Näringsliv som förra veckan fick stå med byxorna nere.

Birgitta Axelsson Edström sa...

Ja, du har helt rätt. Och de har väl inte fått upp dem än.
;-)

tomasrj sa...

Ha ha, nä... Du har ju humor Birgitta!
;-)