måndag, februari 25, 2008

Fredrik Reinfeldt på länsbesök

Ni som minns när Fredrik Reinfeldt var här i länet senast och kollade in vården, ni minns säkert också att den vanliga sjukhusmaten inte dög att bjuda på till lunch. En helt annan beställning gjordes eftersom mäster Fredrik inte skulle äta stekt sill. Nu hör det förstås, rätt ska vara rätt, till historien att Fredrik (eller Alfons som han också kallas) själv gärna hade ätit sill. Det var de lokala partikamraterna (heter det kamrat hos dem?) som inte tyckte att sill var bra nog.

Idag har Fredrik varit i länet igen. Idag skulle man också bjuda på lunch. Enligt säkra källor fick Fredrik något betydligt mer passande på menyn än sist. Det är nästan som om jag själv hade fått bestämma, så bra blev det. Han fick nämligen WALLENBERGARE. Är det inte helrätt, så säg? Frågan är om det serverades HOVDESSERT till efterrätt. Jag har ingen aning.

Enligt andra helt obekräftade källor lämnade två tillfälliga lokala sammanslutningar små blommor till Fredrik. Från de arbetslösa fick han en FEMÖRING (det var vad de hade råd med) och från de sjukskrivna en liten bukett FÖRGÄTMIGEJ (som ett litet fördolt meddelande). Enligt totalt obekräftade källor alltså

Tjo!

Inga kommentarer: