fredag, oktober 12, 2007

Blandat

Det här blev en fullspäckad vecka med en massa möten av olika slag, studiebesök, nämndssammanträde och annat. Jag hann med bilprovningen också, så nu är spanjoren fit for fight igen!

Även en vecka som denna innehåller sina toppar och floppar. Till de senare hör krokodiler, prestigejägare, bittermandlar och glappisar. Till de förra hör Svenska akademin som vågade ge Doris Lessing Nobels litteraturpris samt Nobelpriskommittén i Norge som hjälper till att sätta klimatfrågan högt upp på dagordningen genom att ge FNs klimatpanel och Al Gore fredspriset. Visst, kanske är det annat än fred de sysslar med, men i förängningen kan faktiskt miljöfrågan vara avgörande för världsfreden på bred front.

Tänk vad skönt det är att livet och världen består av så många olika saker! I morgon väntar körsång och idrottsupplevelser. På söndag är det kyrka och tvätt. Tack goa familjen för att ni förgyller dessa höstdagar! Ni är veckans allra bästa toppar!

7 kommentarer:

Mats sa...

Heja Karlshamn..

Birgitta Axelsson Edström sa...

Nu får du väl ge dig, Mats!
Det blev 5-3 till KAIK. Det borde varit mer, men... Heja KAIK!

Mats sa...

Betänk att jag är från Dalarna med ett förflutet i Göteborg.
Karlshamn eller Kalmar kvittar egentligen. Är det en match till?
Heja Brage

Pierre Edström sa...

Vadå Brage? Var spelar de i för serie nu för tiden? :-p

Mats sa...

Division ett från och med i vår. Efter att ha vunnit den serien är de i superettan.
Pierre, vilka vill du ska vinna allsvenskan? KFF eftersom du bor där eller DIF eftersom du är supporter till deras b-lag (ÅFF)?

Birgitta Axelsson Edström sa...

ÅFF har vad jag vet klippt banden till Djurgården. Förresten var nog den allmänna uppfattningen i Åtvid att Djurgården var ÅFFs farmarlag, inte tvärtom. Åtminstone lät det så vid cupfinalen på Råsunda 2005.

Hur som helst, jag hoppas att vi håller på samma lag, dvs håller oss till det naturliga uttrycket: Må bästa lag vinna!
;-)

Pierre Edström sa...

Klart man håller på Kalmar FF. Läget ser ju väldigt bra ut men förmodligen tar antingen Göteborg eller f d farmarlaget Djurgården full pott i de två sista matcherna.