fredag, juli 21, 2006

Det regnar! Men bara ute...

Ett otroligt efterlängtat ljud letar sig in genom de vidöppna fönstren, och luften fylls av den ljuvligaste av dofter.... Det regnar! Doften av blöt asfalt och uppmjukad jord är något av det mest njutningsfulla jag vet. Mums! Och gräsmattorna kanske kan återfå sin friska gröna färg? Just nu är det ju nästan bara Fredriksskans som erbjuder grönska i centrala Kalmar. Apropå det, man lär så länge man lever. Även den mest deprimerande bruna leråker kan förvandlas till en sprudlande frisk gräsmatta.

Nåja, det blev bara några droppar denna gång på naturlig väg, men himlen lovar mera. Gråtunga skyar och svalare temperatur är en liten försmak. Tack!

Jag undrar förresten när valrörelsen lever upp liksom gräset kan göra? Helt klart är väl att den tiden väntar oss, men är det inte lite väl mycket stiltje just nu? När den stora partipolitiska nyheten den här veckan är att Vänsterpartiet i Stockholm har fått en ny medlem så är det väl ändå nyhetstorka? Lite mer tyngd i nyhetsfloden borde vi väl kunna leverera?

6 kommentarer:

Mats sa...

Vänsterpartiet i Stockholm har fått en ny medlem, det börjar bli trångt i klubbstugan nu.
Tänkte just på ordspråket "Du ska inte kasta sten när du sitter i glashus".

Birgitta Axelsson Edström sa...

Nu hänger jag nog inte riktigt med....? Är det jag eller nån annan som sitter i glashuset?

Mats sa...

Jag,

som vanligt...

Birgitta Axelsson Edström sa...

Tack!
:-)

Anonym sa...

Here are some links that I believe will be interested

Anonym sa...

Your website has a useful information for beginners like me.
»