söndag, oktober 21, 2007

Igår, idag och i morgon

Idag blev det en tur till Växjö där yngste systersonen fyllde 15. Glädjen grumlades en del av att Öster ligger på nedflyttningsplats i Superettan trots seger idag över Mjällby. Å andra sidan har födelsedagsbarnet sina rötter i Kalmar och kunde glädjas åt KFFs seger över de vilt kämpande Brommapojkarna. Guldstriden är i högsta grad levande för Kalmar FFs del. Kämpa på grabbar!

Gårdagen bjöd på gymnasiemässa. Vi besökte Stagg förstås. Som sagt, man glömmer inte sina rötter... Dottern spelade där med tjejbandet Evil Kiwi och det var ett stolt modershjärta som satt mitt i aulan och njöt av musiken. Wow. Dagen blev inte sämre av att Kalmar AIK säkrade platsen i fotbollens division 3 vid femtiden trots avstängningar i sista kvalmatchen för nyckelspelare. Det var skakigt spel och nerverna hängde på utsidan, men oavgjort räckte ju. Grattis grabbar! Det var otäckt spännande avslutningsminuter och hjärtsnörpet var nära. (Just dessa minuter fick mig att förstå hur goe liberalen känner sig när hans kära Åtvidaberg spelar en avgörande match. Då är han nämligen inte kontaktbar! Och det var inte jag heller...) Nu ser vi fram emot nästa säsong! Oturligt nog räckte inte IFK Berga ända fram. Det hade varit kul med två Kalmarlag i samma serie nästa år!

"Gårdagen är förbi, morgondagen har vi ej sett men idag hjälper Herren" står det i Bibeln. Idag och igår var två fina dagar (utom för Öster förstås). Morgondagen vet jag inget om. Den ger mig lite fjärilar i magen, men jag hoppas att Herren hjälper även i morgon!

Inga kommentarer: