fredag, oktober 17, 2008

Se upp i trafiken!

Igår blev jag påkörd. Min lilla nya vita bil blev påkörd i Funkaborondellen. Blääää. men det hände inget med bilen, tack och lov. Det var en bakomvarande bil som blev knuffad in i min stillastående bil (jag hade stannat för att släppa fram en gående på övergångsstället) då han i sin tur blev påkörd av en annan bil som inte observerade att vi stod still utan körde rakt igenom rondellen. Det var en grå kombi som jag inte hade en möjlighet att identifiera. Den bara körde iväg, till synes utan att bry sig. Klantarsel. Jag undrar hur det känns att köra ifrån en olycka som man själv har orsakat. Jag hoppas jag slipper få veta det.

Nåväl, det blev ju inga materiella skador, inte såvitt jag vet i alla fall. Men nacken, den gör ont. Eftersom jag har en whiplash-skada sedan tio år som jag har hållit i schack i flera år nu så känner jag en viss oro. Hur länge sitter det i den här gången? Långa sjukskrivningar är ingen drömtillvaro. Fråga mig, jag vet.

Alltså, det gäller att både se upp, se framåt och se bakåt i trafiken. Jag hoppas alla tänker på det.

1 kommentar:

Pierre Edström sa...

Vi vet ju att det var en kommunbil och att den kom från Stallgärdsgatan. Skulle nog inte vara alltför svårt att spåra den.