tisdag, juli 25, 2006

Värmen tar kål på det mesta...

Det är inte bara jag som får värmeslag. Nu verkar även Telia ha gett upp. E-posten har stängt ner sig själv, och då känner man sig plötsligen ensammast och mest isolerad i hela världen. Visst är det lite skrämmande att man är så beroende av tekniken för sitt välbefinnandes skull?

Nåväl, efter en solig dag vid Fredriksskanskanalen med en mycket aktiv mobiltelefon (och en stunds underbar lunch med den goe liberalen som kom med smörgås och dricka, puss!) kan man väl gott unna sig en stunds isolering tillsammans med de nära och kära. I morgon blir det andra bullar, nämligen i form av partiledarbesök och tältmöte. Lars Ohly får sig en tur till Småland och Öland i trettio soliga graders värme. Jag hoppas han är mer värmetålig än jag. Han är åtminstone mer van vid hetluften, det vet jag. Vi får se vad medeltidens Salve och nutidens Klintagården kan erbjuda i form av utmaningar!

Apropå värmetåliga ting; vet ni vilket parti som bär namnet Teflonpartiet? Och vilket som kallas Flugpapperspartiet? Fundera och hör av er! Men först: Sov gott och kom sedan till Klintagården i morgon kväll! Det lär bli oförglömligt!

3 kommentarer:

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...

Keep up the good work. thnx!
»

Anonym sa...

Very pretty design! Keep up the good work. Thanks.
»