fredag, juli 06, 2012

Pinsamt, eller hur?

Jag läste en rolig insändare här. Eller rolig och rolig, snarare ganska pinsam..... På samma tema kan jag tipsa andra om följande insändaridéer:

Ett nuvarande landstingsråd är högt utbildad akademiker. Kan inte någon skriva att det minsann är helt klarlagt att han kan läsa, förstå och ta till sig texter?

Ett fd landstingsråd hade en lång tidigare karriär på Televerket. Varför skrev inte någon att han minsann både visste hur man använde en telefon, att han faktiskt gjorde det flera gånger i veckan och att han därmed värderade kommunikation högt? Kanske är det inte för sent?

Ett av kommunens oppositionsråd bor på landet. Kan inte någon skriva att han har rätt perspektiv på allt som har med samhällsutveckling att göra eftersom han vet precis hur man har det när man inte bor i stan?

Eller tycker ni helt enkelt som jag, nämligen att man inte ska glömma att använda hjärnan i politiken??? Och att det kan vara nyttigt att vi tänker som Nalle Puh ibland:
När man är en björn med en mycket liten hjärna och tänker ut saker, upptäcker man att en idé som verkade vara riktigt idéaktig inne i hjärnan, är annorlunda när den kommer ut i det fria och andra människor ser på den.

Inga kommentarer: