lördag, mars 25, 2006

Nya grepp i Östran

Såg ni förresten dagens blunder i Östran? Man skulle publicera en bild på en av partiets företrädare i Emmaboda, och lyckades därvid vrida bilden 90 grader. Kul. Mikaels midja börjar i kortets vänstra sida och huvudet är till höger. Kreativt, Östran!

Nåväl, ska man tolka det något avancerade bildspråket med en korrekt analys så är det väl att han kommer in från vänster, precis som vi andra vänsterpartister. Kanske blev det inte så tokigt ändå. Frågan är dock hur tidningen ska sätta bilderna från övriga partier. Där blir det nog betydligt svårare. Ska man gå både på realpolitik och på partiernas självbilder finns risk att man måste ta till hela tidningssidan.....

4 kommentarer:

Nicke Grozdanovski sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Nicke Grozdanovski sa...

Hej..Först undrade jag om vi har samma tidning, för i papperstidningen är Mikael rättvänd och jag kunde inte se något fel, men så tittade jag på nätupplagan och såg den andra bilden som du menade.

Jag undrar verkligen om den som redigerade bilden, kanske började helgfirandet lite väl tidigt :-)

Men papperstidningens artikel var förövrigt bra men de stod inte så mycket, minst sagt, i nätupplagan. Men vi vänsterpartister har den bästa politiken och de är det som räknas i slutändan. :-)

Birgitta Axelsson Edström sa...

Helt rätt, jag hade bara tillgång till nätupplagan. Skönt att höra att pappersversionen så att säga var på rätt köl.
Klart att vi har den bästa politiken! Frågan är bara hur vi ska få ut den på allra bästa sätt. Vi har inte haft så där oerhörd hjälp av media de senaste åren, men vi ger inte upp för det!

Nicke Grozdanovski sa...

Sen klagar borgarna att vissa journalister är vänstervridna när de själva äger de flesta tidningar och de döljer inte de precis på ledarsidorna. Såg på programet debatt om att en höjdare från Timbro lagt fram en rapport om som innebar att Svt inte va fri tv utan socialdemokratiskt styrd. Och då tog de upp om de stackars kristdemokraterna som blev granskade häromveckan att de va väldigt vinklad. Men de var ingen av borgarna som sa så när uppdrag granskning synade oss för ett o halvt år sen. Då var de helt riktigt. Man blir väldigt less på gnälliga borgare.