fredag, mars 03, 2006

Be happy!

Igår hade partiet presskonferens med anledning av vår lista till kommunfullmäktigevalet i september. Meningen var att vi skulle presentera oss själva och slå ett slag för vänsterns politik. De båda lokaltidningarna kom och vi fick bjuda på RÖTT godis. Allt gick bra. Vi har inte haft svårt att få fram kompetenta kandidater till valet. I själva verket har det varit lättare än tidigare omgångar. Visst är det märkligt efter alla negativa skriverier om interna problem som media har matat folket med? Vi känner inte av dem här i alla fall. Vi är mer laddade än nånsin.

Och det syntes i fredagens tidningar. Av det röda godiset syntes inte ett dugg. Knappt av de röda nejlikorna som prydde sammanträdesbordet heller. Istället var det bilder på vad jag skulle kunna kalla Kalmarpolitikens gladaste leenden. Vem har sagt att politik måste vara tråkigt? Vi har ju kul!

Hoppas bara ingen anklagar oss för att i hemlighet vara sponsrade av storkapitalets tandkrämsindustri... Åtminstone två av oss är i farozonen för sådana insinuationer.

Men vi är glada ändå! Heja vänstern!

Inga kommentarer: